Blue River

Cariere

La Blue River, suntem o echipă care evoluează constant.

Alătură-te nouă

Suntem împreună în toate călătoriile și ne asigurăm că fiecare dintre angajați beneficiază de sprijinul necesar pentru a-și face meseria cu profesionalism și în siguranță.

Aplică

  Angajații noștri,
  beneficiază de:

  Călătorim împreună,
  evoluăm împreună!

  Statisticile și cifrele au în spate oameni, care le susțin cu efort și pasiune pentru ceea ce fac. Ei sunt cei peste 200 de angajați ai echipei Blue River. Devenim, de la an la an, mai buni și mai eficienți iar acest lucru se reflectă în statistici.

  colegii noștri
  colegii noștri

  Ce spun

  La Blue River dispecerii respectă șoferii și nu există cuvântul "nu te ajut" sau "nu vreau". Toți angajații din această firmă sunt egali. Nu există diferențe între șofer, dispecer și șefi. Deține o flotă de camioane noi, întreținute și curate în care șoferul își poate desfășura activitatea decent.

  Marian Mihăilă

  conducător auto
  "

  Blue River este o firmă foarte bine organizată, din toate punctele de vedere. Felicitări pentru realizările de până acum. Îmi doresc să fim cât mai mulți ani împreună și tot mai puternici în echipa Blue River! Celor care doresc să ni se alăture, le transmit că vor face cea mai bună alegere.

  George Tumpac

  conducător auto
  "

  Am găsit în Blue River o echipă serioasă, din care fac parte de 10 ani

  Eugen Herescu

  Conducător auto
  "

  Blue River este o firmă unde am găsit posibilitatea de a lucra fexibil. Sunt serioși cu plata salariului și au dispeceri ok. Pentru mie este exact ce trebuie

  Juncu Gheorghe

  conducător auto
  "

  De când am ajuns la Blue River, am fost ajutat să cresc pe plan profesional și acest lucru m-a ajutat să cresc și pe plan personal. Acum încerc, la rândul meu să îmi ajut colegii, iar in felul acesta am crescut ca echipă și am devenit mai mult decât colegi. Am devenit o familie

  Alexandru Burga

  Dispecer transport internațional
  "

  Ținând cont de faptul că sunt proaspăt ieșit de pe băncile facultății, în prezent student în cadrul unui program de masterat, la Blue River am găsit primul meu job oficial. Nu puteam alege o companie mai potrivită în cadrul căreia să îmi incep cariera deoarece, aici am întâlnit un colectiv profesionist, unit, care îți oferă plăcerea de a veni cu zâmbetul pe buze la serviciu. Totodată, programul flexibil îmi oferă posibilitatea de a-mi urma programul de masterat fără dificultăți.  Blue River pune angajaților săi la dispozitie toate conditiile necesare pentru a lucra la capacitate de 100%, în fiecare zi. Managementul este flexibil în ceea ce privește prioritățile angajatului iar nevoile acestuia nu sunt niciodata negljate

  Tony Haidar

  Dispecer transport internațional
  "

  Eu si Blue River. Povestea noastra a început acum șase ani când nu stiam nimic una despre cealaltă. Au fost perioade când am făcut  lucruri noi care m-au captivat și motivația a venit de la sine, apoi am trecut prin regăsiri și reconfigurări profesionale. Nu putem face outsourcing la propria motivare și fericire profesională însă putem găsi împreună motive, resurse și soluții de a continua. Această echipă înseamnă o a doua familie, o familie pe care o iubesc și de care  sunt mândră.

  Oana Mirea

  Transport Coordinator
  "

  Blue River înseamnă în primul rând Echipă, o echipă tânără şi frumoasă, din care fac parte de aproape opt ani. Pun accentul pe echipă, pentru că, într-o companie în continuă dezvoltare, cum este Blue River, munca în echipă este esenţială. Este important ca şeful echipei să ştie să distribuie munca în funcţie de competenţele fiecăruia şi, pe cât posibil, în mod uniform. În al doilea rând, Blue River înseamnă Comunicare, care este, după părerea mea, cheia către o Echipă bine închegată. E adevărat că există şi momente mai mult sau mai puţin tensionate, clipe care se aprind şi se sting ca un foc de paie pentru că, până la urmă, suntem cu toţii oameni. În al treilea rând, Blue River înseamnă Familie, o famile din care sunt mândră că fac parte şi care sper să crească in continuare asa cum o face de 21 de ani.

  Ana Vișan

  departament resurse umane
  "
  English