Blue River

Certificări

Blue River îți oferă servicii de transport de marfă conforme celor mai riguroase standarde de calitate europene în vigoare, atât pe teritoriul României, cât și în străinătate.

Cele trei certificări obținute atestă calitatea serviciilor oferite și modul profesionist de colaborare cu clienții, partenerii și angajații noștri. În prezent, Blue River deține 3 certificări importante în domeniul transportului de marfă: GDP, ISO 9001:2015 și GMP+. Fiecare dintre ele reprezintă o garanție care ne permite să ne extindem portofoliul de servicii și să avem o activitate sustenabilă.

GDP (Good distribution practice)

Camioanele Blue River sunt echipate corespunzător și certificate pentru a oferi condițiile optime de transport a produselor farmaceutice destinate consumului uman.

ISO 9001:2015

Reprezintă recunoașterea la nivel global a demersurilor echipei noastre de a furniza în mod constant servicii de transport care răspund nevoilor clienților și cerințelor legale

GMP+ FSA Certification (Feed Safety Assurance)

Prin obținerea certificării GMP + Blue River a devenit un partener de încredere în lanțul siguranței alimentare, asigurând transportul furajelor conform standardelor europene de siguranță și calitate.

GDP (Good distribution practice)

Camioanele Blue River sunt echipate corespunzător și certificate pentru a oferi condițiile optime de transport a produselor farmaceutice destinate consumului uman. Deținerea certificatului GDP este o garanție că îndeplinim structura organizațională, procedurile, procesele și resursele, precum și activitățile necesare pentru a garanta că medicamentele și dispozitivele medicale își păstrează calitatea și integritatea, în conformitate cu termenii legali, în timpul transportului. Conform normelor GDP, ne asigurăm că:

medicamentele transportate sunt autorizate în conformitate cu legislația Uniunii Europene

produsele farmaceutice sunt păstrate în condiții potrivite în timpul transportului

igienizăm camioanele după fiecare transport pentru a evita contaminarea

asigurăm la solicitare retragerea medicamentelor depozitate

produsele potrivite ajung la destinatarul potrivit la temperaturi controlate, în cel mai scurt timp prevăzut de lege

ISO 9001:2015

Obținerea certificării ISO 9001:2015 reprezintă recunoașterea la nivel global a demersurilor echipei noastre de a furniza în mod constant servicii de transport care răspund nevoilor clienților și cerințelor legale, prin eficientizare activității și asigurarea conformității. Prin deținerea acestui certificat, ai garanția că la Blue River :

avem capabilitatea de a furniza în mod consecvent produse şi servicii care corespund cerințelor legale, ale clientului și a reglementatelor aplicabile

luăm în considerare a riscurilor şi oportunităţilor asociate contextului şi obiectivelor tale

avem capabilitatea de a demonstra conformitatea cu cerinţele specificate ale sistemului de management al calităţii

GMP+ FSA Certification (Feed Safety Assurance)

Prin obținerea certificării GMP + Blue River a devenit un partener de încredere în lanțul siguranței alimentare, asigurând transportul furajelor conform standardelor europene de siguranță și calitate. Certificatul confirmă capacitatea noastră de a transporta în cel mai scurt timp hrana animalelor în condiții optime, fără risc de contaminare. Camioanele noastre sunt igienizate, uscate și verificate după fiecare transport, astfel încât calitatea și siguranța furajelor să fie garantate. Prin respectarea GMP+, ai garanția că:

îmbunătățim accesul pe piață și ne demonstrăm angajamentul față de siguranța furajelor

implementăm propriul sistem de management al controlului riscurilor, documentare, retragere și trasabilitate

Abonează-te pentru noutăți din domeniu!

English