Blue River

Despre noi

Conectăm Europa de peste 20 de ani, oferind soluții noi și eficiente pentru o lume modernă, în care sustenabilitatea și inovația sunt repere ale viitorului

Mișcarea și evoluția sunt în ADN-ul Blue River.

În fiecare an povestea merge mai departe.
În fiecare an creștem, ne dezvoltăm flota și serviciile.
De peste 20 de ani conectăm oameni, business-uri și contribuim la o lume mai buna.

113

113

Milioane de kilometri
parcurși

170

170

Camioane

200

200

Angajați

21

21

Ani de
experiență

EXPERIENȚĂ
EXPERIENȚĂ

EVOLUĂM CONSTANT

EVOLUĂM CONSTANT

  1. Flota Blue River

    Extinderea flotei Blue River este un proces continuu. Numărul camioanelor și semiremorcilor crește constant iar tehnologiile folosite pentru transportul de mărfuri sunt tot mai avansate. Dezvoltarea sănătoasă a companiei se reflectă și în cifrele noastre: 170 de camioane 130 flota proprie dintre care 20 alimentate cu CNG (gaz natural comprimat), 40 camioane ale subcontractorilor, camioane dotate cu sistemul EcoDrive și o flotă pentru personalul administrativ formată din mașini 100% electrice. Furnizorii noștri sunt firme de renume în producția de vehicule sigure, care împărtășesc misiunea de a oferi soluții sustenabile: MAN Diesel, SCANIA CNG si Diesel, VOLVO Diesel, MERCEDES Diesel și IVECO CNG.

  2. Valori Blue River

    Blue River este o companie dedicată creșterii. Cultivăm un mediu organizațional sănătos pentru șoferii care se alătură echipei noastre de peste 200 de angajați iar acest lucru se vede în calitatea serviciilor pe care le oferim. Clienții noștri ne sunt parteneri. De la ei vin provocările care ne determină să găsim soluții inovatoare pe piața transporturilor.

  3. Garanția calității

    Suntem mereu dedicați îmbunătățirii serviciilor noastre. Implementăm constant standarde internaționale care certifică calitatea serviciilor de transport oferite. În activitatea noastră, respectăm standardele impuse de GDP (good distribution practice) și suntem auditați constant pentru a ne reafirma disponibilitatea pentru implementarea permanentă a politicilor internaționale de transport.

Suntem aici pentru proiecte îndrăznețe.

Serviciile noastre acoperă cele mai utilizate tipuri de transport național sau internațional. Livrăm în siguranță, la timp, cu șoferi experimentați și suntem mereu în mișcare. Lansăm pe piață soluții noi sustenabile, precum camioanele CNG si LNG, semiremorci lightweight, sistemul EcoDrive pentru transport frigorific dar și transportul specializat pentru materiale reciclabile.
Misiunea noastră este să oferim angajaților și partenerilor noștri o platformă la care să contribuie. Această platformă este o lume mai curată. De la colectarea selectivă a deșeurilor, până la integrarea unui plan de reducere a consumului de energie în companie, angajamentul nostru rămâne ferm. Un mediu curat poate fi creat prin gesturi mici și constante. De aceea, Blue River oferă mai mult decât servicii de calitate. Suntem susținătorii transportului sustenabil în România iar misiunea noastră este o provocare pe care o lansăm tuturor partenerilor noștri.

Mărfuri cu temperaturi controlată
40
Mărfuri generale
40
Basculabil
5
Walking floor
15
Partenerii
Partenerii

Ce spun

Ce spun partenerii

Blue River este un partener de încredere pentru NTG Nordic. Nivelul serviciilor este mereu la cele mai înalte standarde iar acordurile sunt mereu respectate

Jim Schou Ancker

Traffic manager, NTG Nordic
"

Am început colaborarea cu Blue River în 2008 și, în ciuda contextului economic dificil, am continuat să o dezvoltăm. Profesionalismul, rigoarea și atenția acordată clientului fac din Blue River un partener de încredere

Martial STEINBACH

Director, Groupe Portmann
"

Colaborarea între Kuehne&Nagel și Blue River datează de mulți ani și continuă să se dezvolte în ciuda condițiilor pandemice. Colaborarea noastră este bazată pe încredere, sprijin recipoc și muncă în echipă

Markus Scholtes

Operations Manager European Pharma Fleet
"

Proiecte
de succes

Am dezvoltat proiecte inovatoare în transportul de mărfuri. Alături de clienții noștri ne-am depășit limitele și am creat servicii personalizate care pot fi considerate modele pentru un transport singur și sustenabil.

Transport frigorific pentru Kuehne Nagel

Grija noastră pentru mediu a fost dintotdeauna sursa soluțiilor noi pe care le-am implementat pentru clienții noștri. Un proiect pilot dezvoltat pentru Kuehne Nagel a vizat instalarea unui sistem Ecodrive pe un camion Scania CNG aparținând Blue River.

Transport CNG pentru Coca Cola

Blue River a devenit partenerul HBC Coca Cola Romania în campania “După noi”, o platformă de sustenabilitate a Coca Cola HBC care își propune să inspire cât mai mulți oameni să protejeze mediul înconjurător.

English