Blue River

Mărfuri generale

Responsabilitate și eficiență

Orice transport este un proiect pentru Blue River. Îl ducem la capăt cu responsabilitate și eficiență. De aceea, clienții noștri devin parteneri de lungă durată. Împreună construim un domeniu în care profesionalismul devine regula de bază.
Indiferent de volum, dimensiune și materiale, Blue River este responsabil de mărfurile clienților săi. Cu ajutorul partenerilor noștri, implementăm soluții care inovează precum transportul de mărfuri în semiremorci securizate, unde clientul este singurul care deține codurile de acces pentru vizualizarea mărfurilor transportate.
Suntem lideri pe piață în transportul sustenabil, cu combustibili nepoluant și continuăm să ne mărim flota de camioane alimentate cu CNG.

Transport sigur și flexibil

Cei peste 200 de angajați ai Blue River lucrează pentru a coordona sutele de transporturi pe care le facem cu camioane din flota proprie sau a subcontractorilor noștri. În acest fel, realizăm fluxuri complete de transport pentru orice tip de proiect, de la jucării la avioane. Fiecare proiect este monitorizat de la încărcare până la livrare iar traseul său monitorizat de echipele din dispecerat.

Abonează-te pentru noutăți din domeniu!

English