Blue River

Revista Tranzit premiază Blue River pentru managementul eficient

Alexandru Păun, managerul Blue River București 78, a fost premiat în cadrul Galei Tranzit 2021 cu distincția de “cel mai eficient manager de transport din România”. Potrivit revistei dedicate transportatorilor, acordarea acestui premiu a fost făcută pe baza rezultatelor bune înregistrate de companie dar și pentru implicarea în proiecte care susțin drepturile celor din breaslă.

În 2020 Blue River a crescut în topul Tranzit, cu perspective mari de a ajunge în cel mai scurt timp în Top 10. Potrivit analizei făcute de revistă, cifra de afaceri a companiei este în creștere constantă, de la 7 milioane de euro în 2016 până la 16,7 milioane de euro în 2020 iar în anul pandemiei Blue River și-a crescut cifra de afaceri cu 11% (+1,4 milioane euro). Jurnaliștii Tranzit au observat creșterea liniară și în planul profitabilității, de la 200,000 EUR profit în 2017 ajungând în 2019 la 436,835 EUR. În 2020 profitul s-a dublat până la 965,597 EUR, în condițiile în care valoarea activelor s-a păstrat aproape aceeași față de 2019.

Revista Tranzit a apreciat deschiderea către digitalizare și inovațiile tehnologice, Blue River fiind una dintre puținele companii românești care încearcă propulsiile alternative la diesel, chiar dacă tarifele actuale de transport nu acoperă pe deplin investiția într-un transport verde. Curajul de a testa tehnologii noi și de a inova au fost completate întotdeauna de pregătirea atentă a planului de business și de informarea în detaliu asupra tuturor reglementărilor legale din țară și din alte țări pentru a menține echilibrul portofoliului de clienți și al veniturilor provenite de la clienți interni și internaționali. Am apreciat, de asemenea, susținerea tuturor activităților de apărare a intereselor de breaslă, fiind una dintre puținele companii dispuse să sacrifice resurse financiare și umane pentru activități de promovare a intereselor transportatorilor” se menționează în articolul dedicat activității Blue River.

0 Comments

English