Blue River

Servicii

Transport de
marfă național

Blue River este printre primele companii care inovează în domeniul transportului național de mărfuri. Flota noastră de peste 130 de camioane este mereu în mișcare, asigurând servicii de calitate clienților care își doresc ca mărfurile lor să fie livrate la timp și în siguranță

Transport de
marfă internațional

Mărfurile tale ajung, în siguranță, oriunde în Europa. Cu o flotă de peste 130 de camioane moderne, care protejează mediul, creăm servicii de transport personalizate pentru clienții noștri. De peste 20 de ani am creat o rețea de parteneri în toată Europa, alături de care asigurăm transporturi internaționale pentru mărfuri generale.

Mărfuri generale

Orice transport este un proiect pentru Blue River. Îl ducem la capăt cu responsabilitate și eficiență. De aceea, clienții noștri devin parteneri de lungă durată. Împreună construim un domeniu în care profesionalismul devine regula de bază. În fiecare zi, transportăm mărfuri generale. De la jucării la materiale de construcții.

Transportul marfurilor vrac

Transportul marfurilor vrac a devenit o parte importantă în portofoliul Blue River. Cu ajutorul flotei de semiremorci cu podea autodescarcatoare (Walking floor) si semiremorci basculabile transportăm

Transport cu temperatură controlată

Trasabilitatea mărfurilor este grija permanentă a partenerilor și clienților pentru care furnizăm servicii de transport cu temperatură controlată. Cu ajutorul unui sistem inovator am reușit să le oferim garanția unui transport sigur, la costuri accesibile.

Ai o întrebare?
    Călătorim împreună, evoluăm împreună!

    Echipa Blue River are peste 200 de angajați Am devenit, de la an la an, mai buni și mai eficienți iar asta nu se reflectă doar în statistici ci în gradul de satisfacție al fiecăruia dintre angajații noștri.

    București

    Bd. Timisoara nr. 92, sector 6, București

    English