Blue River

Transport de marfă național

Servicii diverse și inovatoare

Blue River este printre primele companii care inovează în domeniul transportului național de mărfuri. Flota noastră de peste 170 de camioane este mereu în mișcare, asigurând servicii de calitate clienților care își doresc ca mărfurile lor să fie livrate la timp și în siguranță. Camioanele noastre corespund standardelor Euro 6 și Euro 5 iar flota de autovehicule alimentate cu combustibil alternativ CNG asigură un transport rutier sustenabil și protejează mediul înconjurător.
Diversitatea serviciilor de transport oferite de Blue River este creată prin folosirea semiremorcilor light și a sistemului EcoDrive pentru transportul mărfurilor cu temperatură ridicată.

Ce transportăm pentru tine?

În cazul în care cauți o companie cu o dinamică permanentă, trimite un email către Blue River și vei obține o soluție personalizată pentru tipul de transport de care ai nevoie. Serviciile noastre de transport includ:

Mărfuri generale

Transport cu semiremorci cu prelată.

Walking floor

Transport mărfuri vrac, cu podea autodescărcătoare pentru deșeuri feroase și neferoase, plastic, hârtie, cereale și altele.

Frigorific

Transport pentru alimente, băuturi sau produse farmaceutice.

Basculabil

Transport pentru materiale de construcție, nisip, pietriș, balast, și altele.

Abonează-te pentru noutăți din domeniu!

English